Logo Institut del Teatre

Mercader, Carla


Nascuda a Barcelona, i llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre, ha combinat la seva formació de teatre de text amb la de teatre musical. Amant de la música, des de ben petita va decidir endinsar-se en el món de la tècnica vocal de la mà de professionals com Daniel Angles, Marina BBFace i Muntsa Rius. A més complementa la seva formació amb el Programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava així com amb Workshops d'Interpretació davant la càmera amb Pep Armengol, Esteve Rovira i Macarena Pombo.

Com a actriu ha format part de diversos espectacles entre els quals destaquen "Si au si" de la cia. La Gran Troupe, a Temporada Alta, "Paraules Encadenades" dirigit per Gerard Iravedra, "Boig per tu" a la sala BARTS i al Teatre Borràs, dirigit per Ricard Reguant i Pep Sala, "Imaginarium its Musical" al Coliseum de Barcelona i al Teatro Compac de Madrid, dirigit per Juanjo Sanchez, "Jugant amb Moliere" al Teatre Romea dirigit per Esteve Polls.

En Televisió ha fet breus intervencions a la sèrie de Tv3 "La Riera" i un paper secundari a la TV movie "Valèria" dirigida per Sílvia Quer. També ha participat en nombrosos curtmetratges de diverses escoles de Cinema.

En doblatge ha posat la veu en pel·lícules com Zootópolis (Walt Disney Pictures, 2016), Mascotes (Universal Pictures, 2016), Ice Age: El gran Cataclismo (Blue Sky Studios, 2016), o Trolls (DreamWorks, 2016) entre d'altres.


email

karla.mercader@gmail.com

Web

http://www.carla-mercader.com

Compartir

Altres continguts relacionats

  • Carla Mercader
  • Video book Carla Mercader

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat