Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

C/ Hospital amb St. Jeroni

Del 28 de setembre de 2018 al 14 d'octubre de 2018


Un jardí, una oficina, un terrat, un magatzem, un bar… “C/ Hospital amb St. Jeroni” s’estrenarà el 28 de setembre i es representarà durant deu dies en set localitzacions cedides per veïns i veïnes del Raval. 

Escrita per Jordi Prat i Coll, dirigida per Roberto Romei i Laia Ricart i a càrrec de la companyia Blanco Roto, l’obra que donarà el tret de sortida a la programació de l’Arnau Itinerant retrata una Barcelona que va desapareixent i on les remodelacions urbanístiques que viuen els barris són un reflex del buit emocional del veïnat, a partir del record del carrer de Sant Jeroni, que va desaparèixer com a conseqüència de la construcció de l’actual Rambla del Raval.

La història de l’Arnau és la història d’una reapropiació veïnal. Amb la convicció que la cultura pot transformar els barris, entitats i col·lectius procedents de les arts escèniques, la cultura, la història, l’arquitectura i els moviments socials lluiten des del 2004 per evitar l’enderroc de l’edifici i reclamar-ne la seva recuperació. Fruit d’aquesta reivindicació, l’any 2011 l’Ajuntament de Barcelona va comprar l’edifici en runes i el 2016, en un procés participatiu per definir els usos de l’emblemàtic espai escènic, va prendre forma l’Arnau Itinerant.

Font: Ajuntament de Barcelona


Horari
A partir de les 20h


Ubicació

Pl. Raquel Meller (Barcelona)


Compartir

Altres continguts relacionats

  • arnau_espectacle.jpg

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat