Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Relats, escoltant els grans

9.7.2018

Relats: Escoltant els grans

El passat 21 de juny a les 17:00h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent es va estrenar el Documental: Relats, Escoltant els grans. Fou una de les obres guanyadores del RetinES 2018, com a millor projecte audiovisual en construcció i en benefici a l’acciósocioeducativa.

Aquest documental és un projecte entre els avis i àvies de la Residència Sant Bernat i les joves del Servei d’Infància, Adolescència i Família (SIAF) de Sallent. A principis d’aquest any presentàven el vídeo pilot del documental als Premis, dins la modalitat de “projectes en construcció”. El jurat va concedir-li el premi de 300€, apuntant el seu “contingut molt valuós” a on es recomanava “establir un guió per les respostes perquè d’aquesta memòria vivencial no es perdi res i segueixi un fil conductor”.

Ara, el documental ja es una realitat i es pot visualitzar en línia.  “Relats, Escoltant els grans” es un projecte que es dirigeix a les i els residents de la residència municipal Sant Bernat de Sallent i vol fomentar la seva veu i inclusió en la vida social del municipi, a través de la recollida audiovisual i la posterior difusió dels seus coneixements vivencials sobre la vida al municipi. Ho fan, a partir de la participació activa i compromesa de les i els alumnes del servei d’infància, adolescència i família (SIAF) de Sallent, que són qui entrevisten als residents.


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat