Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Taller de Raw o Teatre del sí

6.2.2019

raw_formacio.jpg

En aquest taller s’exposarà com el llenguatge metafòric provocatiu i emocional que el teatre ofereix, pot transformar les vides de les persones que viuen en una exclusió social. Els participants descobriran a partir d’utilitzar la metodologia de Raw Theatre o Teatre del Si, multitud de tècniques teatrals basades en el teatre físic i el poder de la bellesa com a llenguatge per trencar estereotips de situacions que la societat viu amb desídia. Com podem utilitzar històries personals com a eix de canvi? Com l’emoció pot ser el motor per a la lluita contra l’opressió social que viuen molts col·lectius?
Al llarg dels anys de treballar amb col·lectius al voltant del món creant obres de teatre Marina Pallares-Elias es va adonar de la importància de la qualitat escènica com a eix del canvi per trencar estereotips que moltes vegades persones en situacions de vulnerabilitat han de lluitar. 

Taller dirigit a professionals de les arts escèniques, educadors, mestres, terapeutes, i a tota persona interessada en el teatre com a eina de transformació social.
Imparteix Marina Pallares-Elias
Inscripcions i més informació: info@cra-p.org / 666 763 504


Compartir

Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat