Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

"NS" culminació del projecte InterPlaça

7.2.2019

ns_hola.jpg

El proper 20 de febrer tindrà lloc a Mataró, la posada en escena de "NS", una proposta teatral del grup Hola Teatre, format per nois i noies de l’Espai Jove Cerdanyola del municipi de Mataró. 

"NS" representa la culminacio del projecte InterPlaça, el treball final del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social 2017-2018 desenvolupat per les alumnes, Gisela Bellavista, Anna Collado i Raquel Cros. Fruit de la col·laboració entre l’Institut del Teatre i la Fundació Pere Tarrés  - entitat que gestiona l'Espai Jove Cerdanyola- aquest treball ha pogut portar-se a la pràctica.

InterPlaça és un projecte que aposta per la convivència intercultural com a model de relació amb l’objectiu de generar canvis en les interrelacions dins de les comunitats, i especialment en el col·lectiu jove. Es nodreix de les arts escèniques com a eina pedagògica i de transformació social.  La finalitat és treballar la complementarietat de metodologies artístiques i socioeducatives amb persones amb procés de socialització o en situació de risc social, tot desenvolupant una activitat de creació artística com a eina d’apoderament personal i grupal.

L'espectacle final, fruit dels mesos de treball es podrà veure el proper 20 de febrer a les 18.30h l'IES Miquel Biada de Mataró.


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat