Logo Institut del Teatre

Darrera setmana del Festival de Teatre en Francès de Barcelona

8.2.2019

Festival de Teatre en Francès 2019

El Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona, vigent del 5 al 17 de febrer, continua oferint creacions en diferents espais de l'Institut del Teatre. En la que és la tercera edició d’aquest certamen impulsat per Mathilde Mottier i François Vila, directors de la companyia Mise en Lumière de París, que té per objectiu ajudar a descobrir obres de teatre contemporani en aquesta llengua, així com els seus autors, directors, intèrprets i altres agents de l'escena francòfona, l'Institut del Teatre té el plaer d'acollir tres espectacles en llengua francesa i subtitulats en castellà. 

Les funcions previstes per aquesta setmana són “Europe Connexion” d’Alexandra Badéa i “Quand j’aurai mille et un ans” de Nathalie Papin, els dies 12 i 13 de febrer, respectivament.Totes dues es podran veure al Teatre Estudi. A més, el dimecres 13 de febrer, a les 17.30 h, es farà a l'Auditori de l'Institut una xerrada abans de la funció amb la presència de la directora Nathalie PapinPep Farrés, director artístic de la Mostra d'Igualada, Carme Tierz, directora artística del Festival Rebelles (Barcelona), i Jordi Vilà, director i professor Institut del Teatre. L'entrada és lliure.

Durant les dues setmanes que dura el festival s'hauran pogut veure per diversos escenaris de la ciutat comtal set espectacles d'autors francòfons contemporanis, a més de diverses activitats com ara xerrades amb els autors i protagonistes, lectures dramatitzades, tallers d'escriptura, projeccions de pel·lícules relacionades amb el teatre o bé un concurs a la millor crítica teatral. Altres espais on es fan les representacions són l’Institut Français i l'espai Dau al Sec. 

D’altra banda, i seguint la línia iniciada en l’edició anterior, el Festival durà a terme a Paris una programació de teatre en català, “Barcelone en Scene. Festival de T(h)eatre”.

Podeu consultar la programació sencera i adquirir les entrades en aquest enllaç.


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat