Logo Institut del Teatre

Premi Adrià Gual de l'Institut del Teatre

La finalitat d’aquest Premi és donar suport i impulsar la producció i exhibició d'un muntatge d'arts escèniques (teatre i dansa) a partir de projectes d'escenificació que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. Els projectes que es presentin a concurs no poden tenir caràcter acadèmic i han de ser inèdits.

Pot optar al premi qualsevol col.lectiu de professionals de les arts escèniques sempre i quan tingui personalitat jurídica pròpia i tingui com a mínim tres graduats de les escoles superiors de l’Institut que hagin obtingut el títol a partir de l’any 2011.

El premi està dotat amb 30.213,20€ i la Direcció del Grec Festival de Barcelona tindrà en compte el projecte guanyador per tal d'incloure'l preferentment dins la selecció de les propostes per a I'edició de I'any 2018, sempre i quan s'adigui a les línies artístiques i criteris del Grec Festival de Barcelona.

La concessió d'aquest Premi s'emmarca dins de les accions de I'lnstitut del Teatre per tal de potenciar la inserció professional dels graduats de les escoles superiors de l'lnstitut del Teatre.

Termini de presentació de sol·licituds tancat

 


Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat