Logo Institut del Teatre

ENDANSA'IT

Curs endanda´it 2018

Des del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, i concretament des del projecte Dansa en Xarxa, s'impulsa el curs d’estiu ENDANSA’IT per tal de donar formació específica alhora que complementària de cada especialitat, tant als alumnes del Conservatori Professional de Dansa, com a alumnes externs.

El curs, de 35-40 h, s'impartirà del 2 al 13 de juliol i en finalitzar es farà una presentació de tallers de totes les especialitats i nivells el divendres 13 de juliol a les 12h a l'atri de l'Institut del Teatre.

A QUI S'ADREÇA

El curs, de dues setmanes de durada, s'adreça en primera instància als futurs/es alumnes del Conservatori Professional de Dansa, en dues franges diferenciades, nivell 0 i 1 per alumnes més joves i un nivell 2 per alumnes del Conservatori que han cursat 1r i 2n curs enguany

CONTINGUTS

Per especialitats, els nivells s'estructuren de la següent manera: 

El nivell 0 és mixt, es treballen les tres especialitats de dansa, clàssica, contemporània, estilitzada, folklore i s'adreça a alumnes de 8 a 10 anys. El professorat serà  Laura Mas, Vanesa Domínguez, Xènia Gumà i Marina Escoda.
El nivell 1 i 2 es divideix per especialitats i edats

DANSA CLÀSSICA 

 Classica

Nivell 1: adreçat a alumnes de 11 i 12 anys, en primera instància que s’han presentat a les proves d’accés d’enguany de l’especialitat, i per tant que estiguin cursant 6é de primària o 1r d’ESO i en segona instància alumnes externs d’aquesta franja d’edats. Treballaran Dansa Clàssica i taller, Escola Bolera i taller, Dansa Contemporània i taller.

Nivell 2: adreçat a alumnes que han cursat 1r i 2n d’especialitat al Conservatori i en segona instància, a alumnes externs entre 13 i 15 anys. Treballaran Dansa Clàssica i taller, Puntes, Treball de nois, Dansa contemporània i taller 

Professorat: 

Nivell 1 D. Clàssica:  Blanca Ferrer, Kira Purcalla i Natalie Labiano.

Nivell 2 D. Clàssica:  Rodolfo Castellanos, Lourdes de Rojas i Natàlia Vignatti.

 

 

 

 

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Con

 • Nivell 1: adreçat a alumnes de 11 i 12 anys, que s’han presentat a les proves d’accés d’enguany de l’especialitat, i per tant que estiguin cursant 6é de primària o 1r d’ESO i en segona instància alumnes externs de la mateixa edat. Treballaran Dansa Contemporània i taller, Treballaran Dansa Clàssica i taller, Improvisació i Taller
 • Nivell 2: adreçat a alumnes del Conservatori de 13 a 15 anys que han cursat 1r i 2n curs d’especialitat d’enguany i alumnes externs de la mateixa edat. Treballaran: Dansa Contemporània i taller, Dansa Clàssica i taller, Danses Urbanes i taller.

Professorat: 

 • Nivell 1 D. Contemporània: Maxime Iannarelli, Salvador Masclans i Emili Gutierrez
 • Nivell 2 D. Contemporània: Tura Gómez (convidada Dansa Contemporània), Montse Llopis i Pol Fruitós (convidat de Danses  Urbanes)

DANSA ESPANYOLA

Espanyola

 • Nivell 1: adreçat a alumnes de 11 i 12 anys, en primera instància que s’han presentat a les proves d’accés d’enguany de l’especialitat, i per tant que estiguin cursant 6é de primària o 1r d’ESO i en segona instància alumnes externs de la mateixa edat. Treballaran Dansa Clàssica/Escola Bolera i taller, Dansa Estilitzada i taller, Flamenc i taller, Folklore i taller, i Entrenament Corporal.
 • Nivell 2: adreçat a alumnes del Conservatori de 13 a 15 anys que han cursat 1r i 2n curs d’especialitat d’enguany i alumnes externs de la mateixa edat. Treballaran: Dansa Estilitzada/ Flamenc i taller, Taller de Creació de Dansa Espanyola

Professorat

 • Nivell 1 D. Espanyola: Cristina Casanova, Marina Escoda, Eva Navas,  Belen Cabanes i Aroa Córdoba
 • Nivell 2 D. Espanyola: Andrea Jiménez (convidada Dansa Espanyola), Montse Sánchez i Ignàcio Sánchez (Nacho Blanco)
 • Coordinen: Jesús Sanz i Elisenda Castell

HORES/CRÈDITS DEL CURS

 • Nivell 0 mixt: 35 h
 • Nivell 1 i 2 de les tres especialitats: 40 h


DATES I HORARIS DEL CURS

El curs s’impartirà del 2 al 13 de juliol

Horari:

 • Nivell 0: de 10.00h a 13.30 hores
 • Nivell 1 i nivell 2: de 10.00h a 14.00h

Dret a certificació i condicions (% d’assistència): 80%

PREU

El preu del curs és de 245 € (més 17 € d'assegurança), amb possibilitat dels següents descomptes

 • Alumnes del Conservatori, 25%

 

PLACES

A cada nivell /especialitat: Mínim 15 alumnes, màxim 25 alumnes

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ

Inscripcions obertes: del 22 de maig al 15 de juny de 2018 en aquest formulari

Documentació a adjuntar a la sol·licitud: arxiu digitalitzat del DNI de l’alumne i DNI del tutor.

Nivell 0: alumnes de 9 i 10 anys
Nivell 1: en primera instància alumnes que ha superat les PPAA a 1r curs d’enguany, i en segona instància, si resten places , alumnes d’11 i 12 anys externs. Per ordre d’arribada.
Nivell 2: en primera instància alumnes interns que han cursat 1r i 2n curs enguany, en segona instància, alumnes que han superat les PPAA a 2n curs i en tercera instància, alumnes externs fins a 15 anys. Per ordre d’arribada.

Matriculació: del 22 al 28 de juny (un cop rebuda conformitat de plaça, caldrà emplenar el formulari que s'habilitarà a la pàgina web a partir del 22 de juny)

N0

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat