Logo Institut del Teatre

IF Barcelona

Capçalera IF Barcelona

L'Institut del Teatre col·labora amb el festival IF Barcelona, que tindrà lloc al novembre de 2016, acollint-ne el programa educatiu, que es concreta en:

Paral·lelament, l'Institut del Teatre també organitza el curs "El Sigiloso Conjuro de lo Salvaje. Intensiu de disseny i realització d'artefactes per el teatre de carrer", a càrrec de l'artista plàstic, titellaire i inventor Iker Vicente. 

El taller, que tindrà lloc del 24 al 28 d'octubre, es planteja com un espai per a l'experimentació i l'intercanvi de coneixements amb l'objectiu de dissenyar, realitzar i manipular els personatges-artefactes construïts.

La particularitat del taller proposat és que els titelles fets pels participants s'integrin en el projecte "Las Bestias Danzan, o el sigiloso conjuro de lo salvaje" de La Liga, teatro elástico, que es presentarà dies després del terme del taller als carrers de Barcelona, en el marc del Festival IF Barcelona.

Les figures mòbils construïdes formaran un conjunt de petites construccions que recorden d'alguna manera diversos animals, els quals conviuran amb els llops i el cérvol personatges ja construïts per a l'espectacle de la companyia.

Informació i inscripcions: info@ifbarcelona.cat / Tel. 617 937 004 / https://goo.gl/forms/NAGjybdUj8hUkN1r2

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat