Logo Institut del Teatre

IF Barcelona

IF Barcelona 2017

L'Institut del Teatre col·labora un any més amb el Festival IF Barcelona, el festival del teatre visual, d'objectes, ombres i titelles que tindrà lloc entre el 9 i el 19 de novembre de 2017 a la ciutat comtal. En concret, la col·laboració ies concreta en:

Paral·lelament, l'Institut del Teatre també mostrarà l’espectacle “Les veus de Txernòbil”, un itinerari de teatre visual de la companyia Potcuia formada a partir del taller dels alumnes de tercer curs d’interpretació i d’escenografia de l’Escola d’Art Dramàtic (ESAD) i amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Superior de Tècniques de l’Espectacle (ESTAE) dirigits per Joan Cusó

D'altra banda, el 10 de novembre diversos espais de l’Institut acolliran una mostra oberta al públic dels treballs de cinc artistes i companyies residents a l’IF Barcelona durant 2016-2017. Així, es podrà veure The Library of Ourselves del col·lectiu interdisciplinari BeAnotherLab; la instal·lació performativa Bwana Devil 3, de David Espinosa; Objecte ficció d’Enric Farrés; Cases per habitar i escoltar de Xesca Salvà i els resultats de les investigacions de Federica Porello, a We Wood. 

IF Barcelona reuneix una mostra àmplia dels últims desenvolupaments en els àmbits de les arts escèniques, d’àmbit nacional i internacional, que conformen el sector del teatre visual, d’objectes, ombres i titelles. Una forma artística molt àmplia i dinàmica que es troba en continua renovació i en relació transversal amb diferents disciplines, llenguatges i àmbits de la creació́ actual.

Les activitats i els espectacles programats es vertebraran en diversos espais de Barcelona i l’àrea metropolitana com l’Institut del Teatre, el Centre d’Arts Santa Mònica i diversos espais de Santa Coloma de Gramenet.

Informació i inscripcions: info@ifbarcelona.cat / Tel. 617 937 004 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat