Logo Institut del Teatre

Serveis

Vine a veure ballar

El curs 2015-2016 el Conservatori Professional de Dansa va obrir les seves portes per tal de mostrar el treball els nostres alumnes. L’experiència va ser molt positiva tant per les escoles que ens venien a visitar com pels mateixos alumnes de la casa. Pares, professionals de la dansa, mestres, etc. ens van visitar tant a les aules com en els espais escènics de què disposa l’Institut del Teatre.

Aquest curs, 2016-2017, volem continuar oferint aquests espais de visita i donar la possibilitat que més escoles i de diferents perfils puguin venir a veure què representa fer dansa per a uns alumnes adolescents.

El Conservatori Professional de Dansa té programats uns espais de visionat al llarg del curs, repartits dins el calendari acadèmic per tal que cada escola triï l’activitat que més s’adapti a les seves necessitats.

Hi ha activitats que es desenvolupen dins les aules on es pot veure el dia a dia del ballarí: classes de dansa on la repetició, l’esforç, l’error i la superació són una constant i un motor per a la pròpia motivació. I també tenim activitats en espais escènics on es mostra el resultat de tot un treball previ: l’emoció, la creativitat, l’energia i el gaudi, vestits amb una acurada posada en escena, s’ofereixen a tots aquells que vulguin emocionar-se sentint la dansa.

A banda d’aquestes activitats programades, el CPD aposta per un tracte proper i individualitzat a les necessitats de les escoles. Totes aquelles escoles que vulguin venir a fer una visita, poden contactar-nos directament i s’organitzarà un itinerari per les aules de diferents especialitats de dansa. L’objectiu principal d’aquesta oferta és obrir les portes per donar a conèixer la dansa, ja sigui a peu d’aula o en un teatre, i des de l’experiència d’aquells que la viuen i la fan viure, els nostres alumnes.

Aquesta és la nostra carta de serveis:

PORTES OBERTES A LES ESCOLES DE DANSA: visionat de les classes habituals dels sis cursos de les tres especialitats que es desenvolupen dins el Conservatori: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola.

-          Dates: 14 al 18 de novembre de 2016
-          Horari: entre les 15 i les 20h
-          Durada: segons la petició de cada escola
-          Destinatari: escoles de dansa
-          Espai: aules de dansa
-          Nombre d’assistents: limitat a la disponibilitat de l’aula
-          Inscripció: fins a dos dies abans de fer el visionat

TALLERS LLIURES: visionat de l’assaig general dels Tallers Lliures dels nostres alumnes, peces coreogràfiques creades per ells mateixos. Xerrada amb els alumnes que han ballat.

-          Dates: 9 i 10 de març de 2017
-          Horari: de 16 a 17:15h
-          Durada: 1h 15 minuts
-          Destinatari: escoles de primària, escoles de secundària, escoles de dansa
-          Espai: Teatre Ovidi Montllor
-          Nombre d’assistents: 100 persones (es prioritzarà l’ordre d’inscripció)
-          Inscripció: fins al 2 de març

TALLERS DE DANSA: visionat de l’assaig general dels Tallers de Dansa de les diferents especialitats especialitats que es desenvolupen dins el Conservatori: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Xerrada amb els alumnes que han ballat.

-          Dates: 10 de maig de 2017 (Dansa espanyola); 17 de maig (Dansa contemporània); 24 de maig (Dansa clàssica)
-          Horari: de 18 a 20h
-          Durada: 2h
-          Destinatari: escoles de primària, escoles de secundària, escoles de dansa
-          Espai: Teatre Ovidi Montllor
-          Nombre d’assistents: 100 persones (es prioritzarà l’ordre d’inscripció)
-          Inscripció: fins a una setmana abans de l’assaig general que es vulgui veure

Aquesta oferta que ofereix el CPD està subjecte a canvis relacionats amb el bon desenvolupament de l’activitat de l’escola. Si esteu interessats en qualsevol de les activitats o en una visita individualitzada, només cal que us poseu en contacte amb eesa_cpd.it@institutdelteatre.cat. o al telèfon 932 273 907.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat