Logo Institut del Teatre

L'Institut del Teatre, present al Festival GREC 2017

Comparteix

27 de juny de 2017


Un any més el  Grec Festival de Barcelona compta amb la participació de graduats i professors de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) i del Conservatori Superior de l'Institut del Teatre (CSD). 

Del 18 al 20 de juliol, la Sala Hiroshima acollirà l'espectacle guardonat amb el Premi Adrià Gual 2016 de l'Institut del Teatre "Utopia" de la companyia Ignífuga, formada per graduats de l'ESAD mentre que del 26 al 28 de juliol, la mateixa sala rebrà la coreògrafa Ariadna Montfort, Premi de Dansa 2016 de l'Institut del Teatre, amb "Moaré", que també compta amb graduats de l'ESAD i del CSD. 

A banda de les obres premiades per l'Institut del Teatre, al Festival GREC també s'hi representaran altres espectacles creats i/o interpretats per graduats recents de l'Institut. És el cas de "El Tigre de Yuzu. La història de Ferran Adrià i el Mibu", que es podrà veure al Mercat de les Flors del 3 al 5 de juliol i que compta amb la participació dels graduats de l'ESAD Júlia Santacana, Bàrbara Roig i Xavier Frau (interpretació) i Sílvia Navarro (dramatúrgia). També el 5 de juliol però a l'Espai Lliure es podrà veure l'espectacle "Sous la plage" del graduat en direcció i dramatúrgia Marc Villanueva. Del 7 al 23 de juliol, La Seca-Espai Brossa acollirà l'espectacle "Aüc" de Les Impuxibles i la graduada Carla Rovira, amb presència també de les graduades d'interpretació Júlia Barceló i Maria Salarich. 

El ballarí i graduat del CPD, CSD i IT Dansa Miquel García Font oferirà l'espectacle "Aire" amb dramatúrgia del també graduat de l'ESAD Marc Chornet al Mercat de les Flors l'11 i 12 de juliol. També al Mercat de les Flors però a la Sala Pina Bausch es podrà veure del 27 al 29 de juliol l'espectacle "No se registran conversaciones de interés", amb la graduada d'interpretació Laura Calvet i amb dramatúrgia del professor de l'ESAD Roberto Fratini. 

El mateix Roberto Fratini també col·labora en un altre espectacle de dansa, "Man Ray", de Taiat Dansa, que es podrà veure al Sant Andreu Teatre el 13 i 14 de juliol, i on també participa el graduat del CPD en l'especialitat de contemporània Joel Mesa Gutiérrez. 

La companyia formada de graduats de l'ESAD Dei Furbi, oferirà el muntatge "Oklahoma" al Teatre Lliure de Montjuic dirigit per la professora de l'ESAD Gemma Beltran i amb la presència també dels professors Moreno Bernardi i Boris Daussà. Serà del 19 al 21 de juliol. 

L'Antic Teatre, un dels espais més actius de l'escena independent barcelonina, oferirà també diversos espectacles de creació amb presència de graduats de l'Institut del Teatre. És el cas de "Mos Maiorum (el costum dels avantpassats)" amb els graduats Ireneu Tranis, Mariona Naudín i Alba Valldaura d'interpretació, la graduada de direcció i dramatúrgia Mònica Almirall i la graduada d'escenografia Clàudia Vilà que es podrà veure del 13 al 16 de juliol.

La darrera setmana del festival i sota el nom de GREC+, l'Antic Teatre oferirà una tria d'artistes que presenten llenguatges escènics personals de risc i especialment innovadors. Dins d'aquest cicle, podrem veure el 28 de juliol "Monstruo", de la graduada del CSD Laila Tafur, el 29 de juliol "Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida)" de la graduada de l'ESAD Verónica Navas i el 30 de juliol "All by myself" del també graduat de l'ESAD Alejandro Curiel. 

Podeu consultar tota la programació del GREC 2017 Festival de Barcelona en aquest enllaç.

 


Continguts relacionats

  • Graduats al Grec 17

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x